SZABI FURMINT 2022 ELŐVÁSÁRLÁS – 12 PALACKOS CSOMAG

49.000 Ft
Elővásárlási lehetőség – SZABI FURMINT 2022 – Különleges palackozott borok kedvezményes áron! Árvay Szabolcs a Közép-hegyről készít, már 2009 óta furmintot, az általa különlegesebbnek tartott évjáratokból. Érdemes megkóstolni a 2022-es évjáratot, mert utoljára 2015-ös Furmint került Szabiként a palackba, így ki tudja mikor jön a következő? A csomag tartalma: 12 palack Szabi Furmint 2022, mely 2024 végéig (várhatóan 2024 őszén) kerül kiszállításra, természetesen egyeztetés után. A szállítási díjat ez a költség magában foglalja, Magyarországon belül.
Elővásárlási lehetőség – Különleges palackozott borok kedvezményes áron!

Árvay Szabolcs a Közép-hegyről készít, már 2009 óta furmintot, az általa különlegesebbnek tartott évjáratokból. Érdemes megkóstolni a 2022-es évjáratot, mert utoljára 2015-ös Furmint került Szabiként a palackba, így ki tudja mikor jön a következő?

A csomag tartalma: 12 palack Szabi Furmint 2022, mely 2024 végéig (várhatóan 2024 őszén) kerül kiszállításra, természetesen egyeztetés után.

A szállítási díjat ez a költség magában foglalja, Magyarország területén belül.

Az első 3 vásárlót Szabi meghívja egy nápolyi stílusú pizzára, Rátkán!

Miért érdemes elővásárlással élni?

  • Kedvezményes ár: Az elővásárlási időszak alatt jelentős árengedménnyel kínáljuk borainkat.
  • Biztosított készlet: Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy elsőként jusson hozzá ezekhez a limitált kiadású borokhoz. A Szabi Furmintból nagyjából 600 palack lesz fogható.
  • Különleges ajánlatok: Az elővásárlási időszakban exkluzív ajánlatokat és ajándékokat is biztosítunk vásárlóinknak.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és rendeljen most!

Rendelés menete:

  1. Válassza ki a kívánt borokat az elővásárlási kínálatunkból.
  2. Tegye a kosárba és véglegesítse rendelését a kedvezményes áron.
  3. Várja a megadott időpontot, amikor boraink megérkeznek, és Ön elsőként kóstolhatja meg őket.

Ne habozzon, az elővásárlási időszak csak korlátozott ideig tart, várhatóan 2024 június 30-ig. Az Árvay család fenntartja a jogot, hogy bármikor leállíthatja az elővásárlást (fogyás és készlet alapján)!